×
Belépés

WEBÁRUHÁZ

WEBSHOP

JÁRMŰIPARI SZIMERINGEK

MEGTEKINTÉS
MEGTEKINTÉS

FORGÓTENGELY TÖMÍTÉSEK

IPARI SZIMERINGEK

MEGTEKINTÉS

Rólunk

Szeretettel köszöntjük

az Intramark Kft. oldalán

Az Intramark Kft. több mint három évtizede meghatározója a magyarországi tömítés piacnak.

 

A harmincéves jelenlétünk alatt mindig jobb és szélesebb körű szolgáltatást és megoldásokat kínáltunk partnereink felé, melynek alapjai az alábbiak: 

Azonnali rendelkezésre állás három telephelyen, több, mint 40 munkatárssal

Régiónk legnagyobb, 40 000 tételes tömítés raktárkészletével, valamint három telephelyünkön mintegy 3500 m2 raktár és irodaépülettel állunk az Önök rendelkezésére

Sík tömítésgyártás akár 2000 x 3000 mm-es méretig, NBR, EPDM, FKM, PTFE, grafitos és további azbesztmentes anyagokból

2022-től elindult hidraulika műhelyünk, ahol munkahenger és hidraulikus rendszerek javítása mellett munkahenger és tömlőgyártást is vállalunk.

CNC technológiával gyártott tömítések három telephelyen akár Ø600mm-es külső átmérőig SKF alapanyagból.

1991

Megalakul az Intramark

Az Intramark bejegyzése – Debreceni alapítással. Vántus Viktor cégalapító, tulajdonos csapágyipari gépészmérnökként alapítja meg a műszaki szolgáltatásokra és karbantartási termékek forgalmazására szakosodott céget. 

1992

Tömítéstechnikai profil kialakítása

Az Intramark stratégiai irányként tömítéstechnikai cégprofil mellett dönt, és ennek megfelelő termékportfóliót és raktárkészletet kezd felépíteni.

1992-2000

Fokozatos piaci kapacitás bővítés

Folyamatos portfólió és készletbővítés, az első Intramark telephely megvásárlása és kialakítása

2000

Átfogó vállalatfejlesztési projekt megvalósítása

Az Intramark piacbővülését és specializációját felgyorsítandó – telephelyi, szállítási kapacitásbeli, informatikai – vállalatirányítási rendszer fejlesztések bevezetése mellett dönt.

2001

ISO 9001 minőségirányítási rendszer bevezetése

2002

Romániai leányvállalat megalapítása

A környező országok piacainak felmérése után a jelentős felvevőpiacnak mutatkozó szomszédos Romániában céget alapít, és az Intramark üzleti modelljének regionális átültetésébe kezd.

2007

Debrecen telephelyfejlesztés tömítéstechnikai raktár- és gyártóbázissá

2007

Januárban az INTRAMARK megnyitja új debreceni telephelyét 

Üzembe helyezzük saját tulajdonú CNC tömítésesztergánkat, amivel egészen Ø400mm-es átmérőig biztosítjuk nem készleten lévő tömítéstechnikai termékek azonnali gyártását.

2010

SKF tömítéspartner

Magyarországi telephelyünkön megkezdjük az SKF tömítési termékek forgalmazását.

2011

Kereskedelmi és szolgáltató profil koncepció bevezetése

Az Intramark a telephelyeken a kereskedelmi funkciók mellett gyártóbázisok, műszaki mérnöki szolgáltatások és egyedi tömítéstechnikai megoldások kialakítása mellett dönt. A nagyon erős kereskedelmi profilhoz tökéletesen illeszkedik a műhelytevékenység és az egyedi gyártás. A műhely és gyártó tevékenység jelentősen növeli az Intramark kompetenciáját, és a folyamatosan fejlődő szaktudás a kereskedelmi tevékenységünk kikerülhetetlen hozzáadott értékévé válik.

2011

Kolozsvári telephelyfejlesztés

Kolozsvári telephelyünkön átadásra kerül új, saját tulajdonú, több mint 700 m2-es raktár és irodaépületünk. Munkatársaink létszáma a két telephelyen eléri a 18 főt.

2011

Debrecen – új CNC Tömítéseszterga

Üzembe helyezzük újabb tömítésesztergánkat, mely képes Ø500mm-es átmérőig gyártani.

2015

Budapesti telephely

Budapesten az Intramark új raktár- és gyártóbázist alakít ki, és új SKF NG060-as CNC tömítésesztergával vágunk neki a piaci jelenlétünk további erősítésének.

2016

Raktár háttér fejlesztés

További készletberuházással régiós és nemzetközi szinten is kiemelkedő készletháttérrel vágunk bele az exporttevékenység előkészítésének.

2017

Debreceni telephely fejlesztés

Nemzetközi beszállítói kapacitásnak megfelelő raktárbázis és helyi tömítéstechnikai szerviz- és diagnosztikai bázis létrehozása mellett döntünk.

2018

Nemzetközi jelenlét – raktárháttér, szaktudás, partnercentrikusság

A CEE régióban felhalmozott szaktudással, piac- és termékismerettel, a régiós szinten vezető raktárháttérrel és 32 kolléga felkészültségével vágunk neki üzleti modellünk kiterjesztésének a nemzetközi piacokra.

2019

Hannover Messe kiállítás

Cégünk egy 20m2 standon bemutatta termékeit és szolgáltatásait Németország legkiemelkedőbb ipari kiállításán, standunkat meglátogatta Dr. Palkovics László miniszter úr.

2022

Új Debreceni telephely

Felépült és átadásra került az 1550 m2-es új telephelyünk a Köntösgát soron, itt telepítésre került egy újabb DMH400M-es cnc tömítéseszterga, egy Atom Flashcut Flex síktömítés gyártó gép, 6db MODULA automata tároló/raktár rendszer, 50 KW teljesítményű napelem, és országunkban egyedülálló hidraulikus munkagenger széthúzó és szervizpad.

2023

Budapesti telephely zöldenergia

Budapesti telephelyünkön 50 KW teljesítményű napelemrendszer lett kiépítve.